ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημερωτικές διαλέξεις στα ΚΑΠΗ για το θεσμό του “Αστυνομικού της γειτονιάς”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, τις προηγούμενες ημέρες, ενημερωτικές διαλέξεις από το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, με σκοπό την ανάδειξη του ρόλου και της αποστολής που επιτελεί με συνέπεια στις τοπικές κοινωνίες, ο θεσμός του «Αστυνομικού της Γειτονιάς». Η πραγματοποίηση των συγκεκριμένων διαλέξεων, ενημερωτικού χαρακτήρα, αποτελούν βασική προτεραιότητα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και εντάσσονται στον κεντρικό πυρήνα της ανταπόκρισής του, ενώ για την υλοποίησή τους αναπτύχθηκε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων. Ειδικότερα, το τριήμερο από 20 έως και 22-03-2018, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Μπράνης και οι αστυνομικοί που εκτελούν καθήκοντα «Αστυνομικού της Γειτονιάς», στην πόλη της Λαμίας, επισκέφτηκαν Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), όπου ενημέρωσαν εκτενώς τους πολίτες για την φιλοσοφία του εν λόγω θεσμού και τις αρμοδιότητες των αστυνομικών, που έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινωνικού συνόλου. Η καλλιέργεια αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες, η εξωστρέφεια της κοινωνικής προσφοράς που επιτελούν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και η επίτευξη σχέσης αμοιβαίας συνεργασίας και εμπιστοσύνης, δημιουργούν τις συνθήκες εμπέδωσης του σημαντικότερου αγαθού για μία ευνομούμενη κοινωνία, του αγαθού της ασφάλειας. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των προαναφερόμενων διαλέξεων, οι πολίτες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα μέτρα πρόληψης που οφείλουν να λαμβάνουν, προκειμένου να προστατεύονται από περιστατικά εξαπάτησης, καθώς και για την μεθοδολογία δράσης των επιτήδειων, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους, ώστε να διαμορφώσουν την άποψή τους για τα θέματα που αναπτύχθηκαν.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video