ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το πολύ το Κύριε Ελέησον…

Ο λαός το είπε. Ο Τσίπρας όμως δεν το έχει καταλάβει: «το πολύ το Κύριε Ελέησον, το βαριέται κι ο παπάς».

Το προσπάθησε με τα δάνεια των ΜΜΕ και τις Μακαρθικού τύπου επιτροπές που έστησε. Το έργο τότε δεν έκοψε και πολλά εισιτήρια παρά το ότι είδαμε την «εθνική Ελλάδος» των εκδοτών, καναλαρχών και τραπεζιτών να παρελαύνει στα έδρανα της εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή.
Κατόπιν ξεκίνησε το Μαρέβα Gate. Πλήρης η αποτυχία σύνδεσης της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα περίφημα Panama Papers. Έγραφαν, ξανάγραφαν οι κακόμοιροι κυβερνητικοί κονδυλοφόροι, όμως το κοινό δεν συγκινήθηκε. Φύλλο δεν πούλησαν τα κάθε λογής …Ντοκουμέντα. 
Άσε που μάθαμε πως η κυβέρνηση νομιμοποίησε τις δουλειές από τον εξωτικό Παναμά με τη συγκατάθεση της στη σχετική ευρωπαϊκή νομοθέτηση που έδινε άφεση αμαρτιών. Κατά τα λοιπά η «κάθαρση είναι πρώτη επιλογή».
Μετά ήλθε η Novartis.
Δεν είπαν όμως στον σκηνοθέτη της συγκεκριμένης υπόθεσης πως για να έχει μια

αξία το έργο, οφείλει να είναι και αληθοφανές. Με κατηγορούμενους όλους όσους ασκούν δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. πάλι καλά που δεν έβαλαν και τον Τατσόπουλο, τον Φαληρέα Στέφανο Κασιμάτη, τον ΑΡΚΑ ή καλά – καλά τον φίλο μου τον Τσουκαλαδάκη του κινήματος Παραιτηθείτε) θυμηθήκαμε την παλιά ρήση του Γάλλου πολιτικού Μιραμπό:

«Η υπερβολική διακυβέρνηση είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για τις κυβερνήσεις».

Με αυτά και αυτά, με την υπερεπένδυση στην υπερβολή, ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει σήμερα αντί να μειώνει τη διαφορά που δημοσκοπικά έχει από τη ΝΔ, αυτή να αυξάνεται. Το 8% γίνεται ξανά 10% και σιγά - σιγά η αυτοδυναμία για το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μοιάζει ορατή.

Κι αυτό διότι τα σκάνδαλα δεν είναι ο τρόπος να ασκήσεις πολιτική και να αλλάξεις την ατζέντα. Ο Έλληνας χρειάζεται κυβέρνηση. Και κακά τα ψέματα. Κυβέρνηση δεν έχει. Οι ΑΝΕΛ δεν μιλιούνται με τους Συριζαίους. Η υπόθεση Σαββίδη έφερε αμηχανία κι άλλαξε τη συζήτηση. Η χώρα διασύρεται μετά τη σύλληψη των δύο αξιωματικών μας ενώ ο Αλέξης Τσίπρας μοιραίος και αμήχανος τώρα δείχνει το πραγματικό του πολιτικό μέγεθος καθώς μοιάζει με έναν φοβισμένο πρωθυπουργό. Η αφήγηση στην οικονομία δεν του βγαίνει και τελικά ως πολιτικός τζογαδόρος που είναι μοιάζει να έπεσε θύμα της ίδιας της τζογαδόρικης φιλοσοφίας.

Πολύ απλά η ρέντα του τελείωσε.

Δημ. Μαρκόπουλος-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video