ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η άνοιξη ήρθε! Πως θα έρθει σπίτι σου, με έξυπνες επιλογές επίπλων

Άνοιξη! Μελοποιημένη και τραγουδισμένη από Vivaldi και Frank Sinatra, έως The Beach Boys και The Verve. Εποχή που όλα γύρω αλλάζουν, η φύση αναδεικνύει μέρα με τη μέρα το μεγαλείο της και η διάθεση ανεβαίνει κάνοντας μας πιο ανοιχτούς σε αλλαγές. Ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τον χώρο μας. Ο κήπος και η βεράντα μας είναι χώροι του σπιτιού που συνήθως χρησιμοποιούμε την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά για να έχουν ζωή όλο το χρόνο, βρείτε τα πάντα γύρω από τη φροντίδα, τη συντήρηση και τη διακόσμηση του κήπου σας. Ας δούμε όμως παρακάτω οικονομικές προτάσεις για τη βεράντα και τον κήπο, οι οποίες μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε γωνία του εξωτερικού χώρου. Εξωτερικός χώρος Ο εξωτερικός χώρος απαιτεί ισορροπία, όμορφη αισθητική και χαλαρή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές είτε ο κήπος και η βεράντα διαθέτουν περιορισμένο χώρο, είτε μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλες παρέες από φίλους και συγγενείς. 1. Υλικά που έρχονται κοντά με τη φύση -όπως το ξύλο- μπορούν να αποτελέσουν μέρος τόσο της εδαφοκάλυψης, όσο και της περίφραξης του χώρου σας. Ξύλινοι πάσσαλοι, καλαμωτές, πέργκολες αλλά και φράχτες, προσφέρουν την απαραίτητη σκίαση και ασφάλεια για μικρά παιδιά ή από αδιάκριτα βλέμματα, δίνοντας έναν τροπικό και εξωτικό χαρακτήρα. 2. Αν ο χώρος σας το επιτρέπει , μην παραλείψετε να πάρετε μία κούνια ή αιώρα δίνοντας χαρά στα μικρά παιδιά της παρέας, κλέβοντας λίγες στιγμές ηρεμίας για εσάς ή γίνεται εσείς οι ίδιοι παιδιά! 3. Όλα τα παραπάνω θα αποκτήσουν μία εντελώς διαφορετική αίσθηση αν φροντίσετε να προσθέσετε ένα απαλό φωτισμό, δίχως να καταναλώσετε επιπλέον ρεύμα, με ηλιακά φανάρια κήπου ή πολύχρωμα κηροπήγια. 4. Φροντίστε τα έπιπλα να είναι προσαρμοσμένα στο χώρο και τις ανάγκες σας. Πέρα από τις κλασσικές λύσεις με καρέκλες και σκαμπό, μπορείτε να πρωτοτυπήσετε με ένα παγκάκι και όμορφα αναπαυτικά μαξιλάρια, συνοδευόμενο από ένα μεγάλο μακρύ τραπέζι. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε ένα αέρα εξοχής. Αν πάλι δε διαθέτετε τον απαραίτητο χώρο, έχετε την επιλογή μικρών και μεταλλικών τραπεζιών με ξεχωριστό στυλ, ώστε να αποδώσετε πιο πίστα ένα ρετρό και γαλλικό χαρακτήρα. Στο smartmarket.store η μεγάλη ποικιλία με οικονομικά έπιπλα για τον κήπο, τη βεράντα αλλά και για χώρους μαζικής φιλοξενίας , μπορεί να σας προσφέρει τις λύσεις όπου χρειάζεστε ώστε να ανανεώσετε το σπίτι ή την επιχείρηση σας.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video