ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρώην Νομάρχης Εύβοιας καταγγέλει τον Κεδίκογλου: «Εισπράττει παράνομα το επίδομα ενοικίου»

Επίθεση κατά του Ευβοιώτη βουλευτή της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου, εξαπέλυσε ο πρώην Νομάρχης Εύβοιας Νίκος Παπανδρέου σχετικά με το επίδομα ενοικίου που παίρνουν βουλευτές του νομού...

Ο πρώην νομάρχης επικαλείται την δήλωση «Πόθεν Έσχες» του βουλευτή και τον κατηγορεί ότι εισπράττει παράνομα το επίδομα ενοικίου.

Μεταξύ άλλων ο Ν. Παπανδρέου αναφέρει, ότι ο Σίμος Κεδίκογλου φέρεται να είναι ιδιοκτήτης διαμερισμάτων την Αθήνα και λαμβάνει παρατύπως το επίδομα.

Θυμίζει επίσης και την περίπτωση της πρώην υπουργού, Ράνιας Αντωνοπούλου. «Η υπουργός δήλωσε ότι επέστρεψε τα χρήματα του επιδόματος. Πιστεύω ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και με τον κ. Κεδίκογλου».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Σ. Κεδίκογλου, ο βουλευτής έχει την ψιλή κυριότητα δύο διαμερισμάτων στην οδό Μπενάκη στην Αθήνα, αλλά την επικαρπία την έχει η μητέρα του.

Πάντως, ο πρώην νομάρχης θέτει και ηθικό ζήτημα, λέγοντας ότι το επίδομα αφορά σε βουλευτές που δεν ζουν μόνιμα στην Αθήνα, αλλά ο Σ, Κεδίκογλου είναι από τη γέννησή του μόνιμος κάτοικος Αθηνών.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video