ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόσο σημαντικά είναι τα λιπαντικά στην λειτουργία του κινητήρα - Αγοράστε από PMParts!

Η σωστή λειτουργία του κινητήρα εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο θα ζήσει για πολλά, ειδικά αν έχει το σωστό λιπαντικό. Κάθε φορά που το αυτοκίνητο «γκαζώνει» όλο και περισσότερο αυξάνονται και οι στροφές του με αποτέλεσμα πολλά από τα μηχανικά του μέρη να αλλοιώνονται και να αναπτύσσονται τριβές. Το συμπέρασμα από αυτό είναι ότι λαμβάνουν χώρα υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες με την σειρά τους μπορεί να προκαλέσουν επίσης πολλά προβλήματα τόσο στην λειτουργικότητα του κινητήρα όσο και στην γενική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Για τη ρύθμιση αυτών των παραγόντων λοιπόν είναι απαραίτητη η χρήση λιπαντικού, το οποίο μπαίνει μέσα στα μηχανικά μέρη και μειώνει τις τριβές ενώ παράλληλα προκαλεί μείωση θορύβου. Όπως είναι αναμενόμενο, δεν κάνουν όλα τα λιπαντικά για όλα τα αυτοκίνητα. Οι ειδικοί μπορούν να σας κατατοπίσουν για την σωστή επιλογή. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να αλλάζετε λάδια, πληρώντας κάποιες προϋποθέσεις. Αν θέλετε να επιλέξετε λάδια και λιπαντικά αυτοκινήτων, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε από το ηλεκτρονικό κατάστημα PMParts. Αν το σύνολο των μηχανικών μερών του αυτοκινήτου δεν δέχεται καταπονήσεις, τότε η διάρκεια ζωής των λιπαντικών είναι μεγάλη και μακροχρόνια αποτρέπει την εμφάνιση υπολειμμάτων καύσης που μπορεί να δημιουργούνται. Αν έχετε τούρμπο κινητήρα, τότε είναι σημαντικό να παρουσιάζει αυξημένη απόδοση και υψηλή αξιοπιστία. Γι’ αυτό πρέπει η επιλογή των λιπαντικών αυτοκινήτου να είναι πολύ ποιοτική. Στις διάφορες κατηγορίες θα βρείτε λάδια, όπως ορυκτέλαια αλλά και συνθετικά ή ημισυνθετικά Εκτός από λάδια και λιπαντικά αυτοκινήτου, στην μεγάλη ποικιλία του PMParts θα βρείτε και όλα τα προϊόντα για το αμάξωμα, όπως προφυλακτήρες αυτοκινήτων, εύκολους στη βαφή και στην τοποθέτηση. Τον παίρνετε στα χέρια σας με όλα τα εξαρτήματά του. Δείτε την μεγάλη ποικιλία από όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε για οποιοδήποτε μέρος του αυτοκινήτου, σε χαμηλές τιμές και μεγάλη ποικιλία. Περισσότερα, εδώ.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video