ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο άνεσης;

Μαχητές ή Διάσημοι οι νικητές του επάθλου άνεσης; Οι Διάσημοι την περασμένη εβδομάδα επικράτησαν στον αγώνα και κράτησαν τα κρεβάτια. Σήμερα, οι Μαχητές καλούνται να πάρουν το αίμα τους πίσω και να πέσουν με ότι δυνάμεις έχουν στον αγώνα. Ποιος θα τα καταφέρει τελικά; To Survivor πάει... Αντετοκούνμπο Για το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί φέτος στο Survivor έπαιξαν  Διάσημοι και Μαχητές. Το έπαθλο του παιχνιδιού οδηγεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στους Μιλγουόκι Μπακς που συναντούν τους Σέλτικς. Οι νικητές θα πετάξουν και θα βρεθούν στο γήπεδο των Μιλγουόκι όπου από τις πρώτες θέσεις θα απολαύσει τον αγώνα των δύο ομάδων και τον Έλληνα κορυφαίο μπασκεμπολίστα. Έβαλαν τα περισσότερα καλάθια και οι Διάσημοι θα ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν τον εξαιρετικό Γιάννη Αντετοκούμπο στα Playoff του NBA στο Μιλγουόκι. Ο Σάκης τους ανακοίνωσε ότι το έπαθλο είναι το μεγαλύτερο που έχει ποτέ δοθεί στο Survivor. Και φυσικά εκτόςε από το ταξίδι και τον μοναδικό αγώνα που θα παρακολουθήσουν θα έχουν και ένα χορταστικό γεύμα και θα κοιμηθούν σε ξενοδοχείο. Οι Διάσημοι είναι πανευτυχείς που επικράτησαν με 10-6 των Μαχητών και θα είναι αυτοί που θα ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Αντιθέτως οι Μαχητές είναι πολύ απογοητευμένοι και πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τις ήττες και για το ότι δεν τις συζητούν. Δεν είδαμε τον Παπαργυρόπουλο του survivor Και στο αποψινό επεισόδιο ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δεν εμφανίστηκε καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Να θυμίσουμε πως ο παίκτης αν και τραυματισμένος είχε αγωνιστεί για να στηρίξει την ομάδα του με αποτέλεσμα να επιβαρύνει το ήδη γόνατο του και αυτό τον οδήγησε στο νοσοκομείο! Διαβάστε όλα τα νέα για το αγαπημένο σας Survivor Σήμερα, Πέμπτη (19/04/2018) θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor 2018 και δεν θα καταφέρει να είναι παρών στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων. Στα social media, πάντως, οι χρήστες «δείχνουν» μαζικά την έξοδο από το reality επιβίωσης στη Φελίσια.   Ωστόσο, αυτό είναι μόνο εκτίμηση, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πώς ψήφισαν τελικά οι τηλεθεατές. Την πραγματική απάντηση θα τη μάθουμε απόψε, στις 9:00, στον ΣΚΑΙ.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video