ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Α21 2018 αίτηση: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη β΄ δόση

Δείτε πότε θα πληρωθεί η Β δόση και τι θα περιέχει το νέο έντυπο Α21! Το  νέο έντυπο Α21, αναμένεται πως θα είναι έτοιμο, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να υποβληθούν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για τη χορήγηση του νέου επιδόματος. Στόχος είναι η διαδικασία να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατό έτσι ώστε στη β’ καταβολή της δόσης της συγκεκριμένης παροχής, που έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Μαϊου, να έχει εκκαθαριστεί το πρώτο μέρος των καινούργιων αιτήσεων. Το νέο Α21 αναμένεται να είναι πιο εύχρηστο για τους πολίτες και να συνδράμει στο να περιοριστεί η γραφειοκρατία με την υποβολή δικαιολογητικών, που ισοδυναμούσε με ταλαιπωρία, κατά τα προηγούμενα έτη. Το νέο επίδομα παιδιού ξεκίνησε να καταβάλλεται από τις 29 Μαρτίου, όπου και δόθηκε η α΄ δόση σε 727.265 οικογένειες. Οι δικαιούχοι προέκυψαν με βάση όσους είχαν επιλεχθεί πέρσι για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, τα οποία αντικατέστησε φέτος, το επίδομα παιδιού. Η έναρξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φέτος, νωρίτερα από πέρσι, δίνει την ευκαιρία στο νεοσύστατο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) να πετύχει πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά να ολοκληρώσει τη διαδικασία εντοπισμού των νέων δικαιούχων του επιδόματος παιδιού, με βάση τα πιο πρόσφατα εισοδήματα, αυτά του 2017. Ωστόσο, αν καθυστερήσει και άλλο η έναρξη υποβολής των νέων Α21 και δεν προστρέξουν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν δηλώσεις και Α21 (εφόσον ανοίξει άμεσα), υπάρχει ο κίνδυνος να πληρωθούν ακόμη και κάτω των 200.000 δικαιούχων. Όσοι ολοκληρώσουν την υποβολή μετά την «κρίσιμη» αλλά άγνωστη ημερομηνία υπολογισμού των εκκαθαρισμένων Α21, θα αναμένουν να πληρωθούν τον Ιούλιο μαζί με την γ΄δόση.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video