ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αχτσιόγλου και πρώτη φορά «χασίσια» αριστερά

Του Θέμου Αναστασιάδη-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Φαντάζεστε ένα κόμμα να έκανε προπαγάνδα υπέρ του αλκοόλ ή του καπνίσματος που κανονικά απαγορεύεται δημόσια; Κι όμως η ινδική κάνναβη για την οποία  διοργανώνει πανηγυρικές εκδηλώσεις... Yes We can-nabis η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία υπουργών και βουλευτών του μπορεί να έχει εξ ίσου αρνητικές, ή και χειρότερες επιπτώσεις. Τα τσιγαριλίκια με χασίς ή μαριχουάνα που όλα είναι κάνναβη βασικά αποτελούν πχ από τις πρώτες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων μαζί με τη μέθη από οινοπνευματώδη. Η παρατεταμένη χρήση κάνναβης για... ψυχαγωγική χρήση όπως προτείνει κι ο συριζαίος κ. Μπαλαούρας, με τον υπουργό Υγείας από δίπλα,  πιθανόν να προκαλέσει ζημιές χειρότερες κι από το απλό τσιγάρο μια που για να φτιαχτούν οι χρήστες κρατάνε τον καπνό περισσότερο μέσα τους. Φυσικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επιστημονικά και στατιστικά ότι είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να καταλήξεις στα σκληρά ναρκωτικά. Όχι αναγκαστικά, αλλά όπως έχει αποδειχθεί διεθνώς, οι μισοί από όσους κάνουν χρήση κάνναβης δοκιμάζουν και κοκαΐνη και ένας στους δέκα ηρωΐνη . Στους απλούς...
ξενέρωτους ανθρώπους και όχι στους φτιαγμένους με την ξεκάθαρα ναρκωτική ουσία που προωθεί με τόσο ζήλο ο ΣΥΡΙΖΑ τα ποσοστά είναι απείρως χαμηλότερα. Χώρια διαφορά σύνδρομα, κατάθλιψη και ψυχώσεις ειδικά σε νεαρά άτομα. Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι η χρήση της κάνναβης ειδικά για θεραπευτικούς λόγους πρέπει να παραμείνει παράνομη ή να βάζουν φυλακή όποιον έχει μαριχουάνα για προσωπική χρήση όπως γινόταν παλιά Από την δαιμονοποίηση της ινδικής κάνναβης -χασίσια δηλαδή- έως την αποθέωση και διαφήμισή της, όμως, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Επίσης δεν είναι... ένα τσιγάρο δρόμος, αλλά μια πουράκλα λεωφόρος αφού κρύβεται πολύ χρήμα στη μέση. Ήδη μεγάλοι και μικροί επιχειρηματικές ξεχύνονται για μαζική παραγωγή και η προσωπική ενεργή ανάμιξη του φίλου και συμβούλου του Τσίπρα, κ. Καρανίκα, όπως και της νεολαίας Συριζα μακάρι να ναι απλώς αφελής και ανιδιοτελής. Ακόμα κι έτσι όμως, τι δουλειά έχει ένα κόμμα να προωθεί με τόση ζέση παραισθησιογόνα και να προτρέπει ουσιαστικά τους νέους να... ψυχαγωγηθούν με τον μπάφο; Το ότι πρόκειται για βρώμικης συλλήψεως σχέδιο ψηφοθηρίας των νέων, επιβεβαιωνεται και από την είδηση ότι προωθούν άδεια οδήγησης στα 17, στη χώρα με τα περισσότερα τροχαία της Ευρώπης! Πάνε δηλαδή συνειδητά τα παιδιά να παίζουν με τον θάνατο, ακόμα και φτιαγμένα! Τέτοια αθλιότητα δεν έχει ξαναγίνει!

Πολύ σοβαρά τώρα αυτή είναι η πρόοδος και οι ατομικές ελευθερίες, το τσιγαριλίκι; Διότι ποιος αμφιβάλει ότι τόσες ποσότητες δύσκολα θα περιορισθούν για ιατρική χρήση και ότι δεν θα γίνεται... λαϊκή έξω από τα σχολεία, χωρίς καν να παρεμβαίνει η αστυνομία; Από την γλάστρα μου στο δωμάτιο μου, «το 'φερα» θα λέει ο κάθε πιτσιρικάς, άπαξ και το κράτος της ψεύτο-αριστεράς τον σπρώχνει να δοκιμάσει. Το επιχείρημα ότι ακόμη και πρόεδροι χωρών έχουν παραδεχθεί ότι έκαναν μικροί ή κάνουν ακόμα μια... τζούρα για να χαλαρώσουν, δεν σημαίνει ότι η επίσημη Πολιτεία πρέπει να γίνει βαποράκι. Η μάλλον βαποράρα όταν ολόκληρη υπουργός και μάλιστα η κυρία Αχτσιόγλου, που 'ναι ελκυστική στους νεους (όχι τόσο στους συνταξιούχους που τους πετσοκόβει) διαφημίζει η ίδια το ποσό καλή είναι η κάνναβη. Να προσέχει μόνο μη μεταφέρει τα εν δήμω και εν οίκω, κομματικό και όχι μόνο, γιατί τότε είναι που θα πέσει το απόλυτο ξεσάλωμα στις κυβερνητικές ανακοινώσεις! Χούντα με "φούντα". Κι αν η κυρία Αχτσιόγλου το χρειάζεται ίσως για να χαλαρώνει, τι πρέπει να πάρουν τα τόσα θύματα της πολιτικής της για να 'χουν τις αναγκαίες παραισθήσεις να πιστεύουν ότι ποτέ επί Τσίπρα, δεν υπέστησαν περικοπές, όπως λένε οι Συριζαίοι; Όλο το καράβι από την Περσία; Υπάρχουν, λοιπόν, πολλές σκοτεινές πλευρές στην υπόθεση της ινδικής κάνναβης, πέρα από το ότι η νομιμοποίηση της χρήσης της υπό όρους είναι το τελευταίο μας πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Πολιτικά, όμως, αυτό απέμεινε από την πρώτη φορά Αριστερά; Να διαφημίζει παραισθησιογόνα- δηλαδή χασίς, μην μπερδευόμαστε- ως τρόπο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος;;; Κάνε κεφάλι αφού έτσι κι αλλιώς σ' έχουν τρελάνει; Ωραίο ηθικό πλεονέκτημα!!! Την άλλη φορά που θα μαζευτούν τα συριζοκομματοσκυλάκια να φέρουν και τίποτα sex toys, δονητές και τα σχετικά να συζητήσουν για την ευεργετική χρήση της τζούρας, σε συνδυασμό με τα βοηθήματα για γρήγορο οργασμό διαρκείας . Αλλά όχι παρουσία της αθώας Αχτσιόγλου, ντροπή, ας φέρουν τη Θεανώ, που δεν μάσα από αυτά, να τους κάνει χασισογεμιστά. Να το θυμηθείτε ότι πίσω από την τόση κάψα τους να προωθήσουν την ινδική κάνναβη, πρώτη φορά χασίσια αριστερά, κρύβονται πολλά λεφτά, ανεξάρτητα από το αν το καταλαβαίνουν ή όχι οι περισσότεροι από αυτά τα μισοχαμένα κορμιά με τα καμμένα μυαλά . Μες στη τόση πολιτική μαστούρα τους... που βέβαια τους φεύγει αμέσως αν είναι για κανά διορισμό. Το πιο αγαπημένο τους "ναρκωτικό" Yes We can-να μπεις στο Δημόσιο και συ!!! Αραλίκι, αριστεριλίκι, και τσιγαριλίκι... Ήταν στυλάκι, και έγινε πράξη. Κι άμα κάνεις και την πράξη...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video