ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΟΚ στη Λαμία: Συνελήφθη συνταξιούχος δικηγόρος |Φέρεται ότι κακοποιούσε τα 2 εγγόνια του

Σοκάρει η είδηση πως συνταξιούχος δικηγόρος της Λαμίας συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας καθώς φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του






Είναι από τις φρικιαστικές ειδήσεις που δεν θέλεις να πιστέψεις ότι είναι αλήθεια. Ο 69χρονος παππούς φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα δυο εγγόνια του. Ένα αγόρι 9 ετών και ένα κορίτσι 7 ετών. Μάλιστα το αγόρι αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα. Οι δάσκαλοι κατάλαβαν και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Το φρικιαστικό θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την δασκάλα του κοριτσιού. Είναι από τις περιπτώσεις που αποδεικνύεται πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του εκπαιδευτικού. Του δασκάλου που είναι κοντά στα παιδιά, ενδιαφέρεται πραγματικά γι αυτά και μπορεί να καταλάβει πότε κάτι δεν πάει καλά.

Το παιδί παραπονιόταν πως πονούσε στα γεννητικά του όργανα και μέσα από την συζήτηση η δασκάλα κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ενημέρωσε τον διευθυντή  του σχολείου και για το περιστατικό έλαβε γνώση ο εισαγγελέας και η αστυνομία. Μετά την έρευνα που έγινε οι αστυνομικοί έφτασαν στην σύλληψη του συνταξιούχου.

Ο Διευθυντής του σχολείου αρχικά ενημέρωσε την Εισαγγελία Λαμίας και στη συνέχεια την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και συνέλαβε τον 69χρονο συνταξιούχο δικηγόρο, ο οποίος φυσικά αρνείται τις κατηγορίες. Τα παιδιά έμεναν μαζί με τη μητέρα και τον παππού, αφού ο πατέρας της οικογένειας έχει φύγει από το σπίτι εδώ και καιρό.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video