ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο 1,1% «δίνει» τον Καμμένο η δημοσκόπηση του Μαξίμου

Καμένο χαρτί και για τον Σύριζα ο Καμμένος.
Προκαλεί ήδη εντυπώσεις το 1,1% που «δίνει» στους ΑΝΕΛ η «περίφημη» δημοσκόπηση της νεόκοπης Μονοπρόσωπης Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας, Voxpop analysis, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Documento του Κώστα Βαξεβάνη.
Αυτό το ποσοστό που δίνει στο κόμμα του Πάνου Καμμένου μάλλον είναι το μικρότερο που έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, εκμηδενίζοντας τα ποσοστά του συγκυβερνήτη με τρόπο που δημιουργεί και πολλά ερωτηματικά.
Όσον αφορά την ίδια τη δημοσκόπηση και την δημιουργία της, ουσιαστικά αποτυπώνει τον πανικό της κυβέρνησης που επιχειρεί να ρίξει αυλαία, λόγω καλοκαιριού με κάτι θετικό για την ίδια, δηλαδή ένα μικρό ποσοστό διαφοράς με τη Ν.Δ. που όμως σύμφωνα με όλες της δημοσκοπήσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κινείται σταθερά σε διψήφια ποσοστά.
Μια εταιρεία δημοσκοπήσεων ΙΚΕ που τέθηκε σε λειτουργία πριν
από ενάμιση μήνα, έχοντας ενταχθεί άμεσα σχεδόν στο μητρώο του ΕΣΡ και με έναν αναλυτή ο οποίος τυγχάνει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, φοιτητής του…. εκλογολόγου υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, επιχειρούν να πείσουν πως η διαφορά με τη ΝΔ είναι μικρή και ότι αυτό οφείλεται στις… επιτυχημένες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Σκοπιανό, το χρέος και την οικονομία.
Ο δε αναλυτής που παρουσιάζει και τη δημοσκόπηση ονομάζεται Γιάννης Σκλιάς, φέρεται να μετείχε και σε μια προηγούμενη δημοσκόπηση από μια εταιρεία που μετατράπηκε μετά την κατακραυγή σε… ομάδα εργασίας αποτελούμενη από φοιτητές νυν και πρώην πάλι του κ. Βερναρδάκη, και η οποία επίσης είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να πείσει ότι η διαφορά Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί δεν ανταποκρίνεται στα δεδομένα που ισχύουν, εν τούτοις έγινε πρωτοσέλιδο και χαρακτηρίστηκε ως «μεγάλη δημοσκόπηση». Όπως αναφέρεται μάλιστα είναι η μέθοδος του «river sampling μέσω των social media και του διαδικτύου», που χρησιμοποιείται για έρευνες αγοράς αλλά αμφισβητείται αφού δεν υπάρχει στάθμιση του δείγματος
Η νεόκοπη Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία που έκανε τη δημοσκόπηση λέγεται Voxpop analysis. Ο μεταπτυχιακός φοιτητής Γιάννης Σκλίας, υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οπαδός της θεωρίας των παιγνίων στο πρόσφατο παρελθόν έχοντας αρθρογραφήσει σχετικά σε διαδικτυακά μέσα που στήριζαν τον Γιάνη Βαρουφάκη.
ΤΟ ίδιο πρόσωπο, όπως ήδη αναφέρεται στο διαδίκτυο, συνέγραψε και συνυπέγραψε με τον κ. Βερναδάκη το 2016 μακροσκελές πολιτικό κείμενο παρέμβασης στην εσωκομματική συζήτηση.
ΑΝ προστεθεί και το μέσο στο οποίο δημοσιεύθηκε η δημοσκόπηση αυτή, αφενός μπορεί να εξάγει συμπεράσματα για τα στοιχεία που περιλαμβάνει αφ ετέρου να εκτιμήσει και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα υπόγεια του Μαξίμου μπροστά στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η σημερινή κυβέρνηση.
lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video