ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αθωώθηκε μετά από 12 χρόνια στη φυλακή για ένα φόνο που δεν διέπραξε!

Βόλος και Κρήτη συζητούν για την απίστευτη υπόθεση, με πρωταγωνιστή έναν 37χρονο Αλβανό, που έμεινε 12 χρόνια στη φυλακή για δολοφονία, ενώ ήταν αθώος...

Μία απίστευτη ιστορία κρυβόταν πίσω από την καταδίκη του ισοβίτη κρατούμενου στις Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας. 

Επρόκειτο για έναν 37χρονο Αλβανό που δικάστηκε ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως για απόδραση. 

Αίσθηση προκαλεί η περιπέτεια ενός 37χρονου με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια και είχε εκτίσει ποινή 12 ετών, για μια ανθρωποκτονία που δεν διέπραξε ποτέ.

Αρχικά βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια το 2008 από το Μικτό Ορκωτό Χανίων. Από τότε και μέχρι και τον Ιανουάριο του 2017 ο 37χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης και τα τελευταία χρόνια είχε μεταφερθεί στις Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας.

Τον Ιανουάριο του 2017 ο ισοβίτης πήρε για πολλοστή φορά άδεια από την οποία όμως δε γύρισε ποτέ και αναζητούταν από τις Αρχές. Πριν την απόδραση του είχε ασκήσει αίτηση ακύρωσης και ο Άρειος Πάγος την είχε κάνει δεκτή.

Σύμφωνα με το thestival.gr, δικάστηκε και Μικτό Ορκωτό Εφετείο τον έκρινε αθώο και τον απάλλαξε από τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία. 

Η αθωωτική απόφαση «βρήκε» τον 37χρονο να κυκλοφορεί ήδη «ελεύθερος», αλλά δικάστηκε ξανά εχθές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απόδραση και καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως για απόδραση.

Πληροφορίες: taxydromos.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video