ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι Εντιμότατοι Φίλοι του Αλέξη Τσίπρα – Οι Νταβατζήδες που μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου

Η μετωπική επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα για τη Νέα Διαπλοκή που στήνει το Μαξίμου, ανταποκρίνεται με απόλυτο τρόπο στις απαιτήσεις της κοινωνίας που σιχαίνεται τους Νταβατζήδες γιατί τους θεωρεί υπαίτιους για τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος.
Πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να αναφερθεί και στο βαρύ πυροβολικό της διαπλοκής που έχει στήσει μεγάλα νταραβέρια με το Μαξίμου.
Θεωρούμε βέβαιο πως ο Πρόεδρος της ΝΔ, την επόμενη φορά, θα αναφερθεί και σε αυτούς για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις και γιατί στη μάχη κατά της Διαπλοκής δεν χωράνε εκπτώσεις.
Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε ονομαστικά  στον γόνο της κορυφαίας Επιχειρηματικής Οικογένειας της χώρας με τα πετρελαιοειδή  για λογαριασμό του οποίου ο δικηγόρος των offshore Aρτεμίου έστησε μαζί με τον Νίκο Παππά το ταξίδι… αναψυχής στην Βενεζουέλα.
Δεν αναφέρθηκε από τον Κυριάκο ο
όψιμος υποστηρικτής της κυβέρνησης και παρ΄ ολίγον πρόεδρος του ΣΕΒ Ευάγγελος Μυτιληναίος που αντιμετωπίζει μάλιστα και σοβαρές δικαστικές περιπέτειες.
Δεν αναφέρθηκε στον μόνιμο Εθνικό Προμηθευτή Κόκκαλη που έχει στήσει τις μεγαλύτερες δουλειές με το Δημόσιο (και) επί ΣΥΡΙΖΑ και μπαινοβγαίνει σχεδόν καθημερινά στο Μαξίμου.
Δεν ακούστηκε κουβέντα στη Βουλή για κάποιους Αμερικανούς φίλους του Αλέξη Τσίπρα που ανακάλυψαν τη γοητεία του σοσιαλισμού μέσω της διαχείρισης κόκκινων δανείων.
Επίσης δεν ακούστηκε κουβέντα για τον τακτικό επισκέπτη του Μαξίμου κύριο Περιστέρη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Στα πρόσωπα αυτά αν προσθέσουμε τους διαπλεκόμενους και νταραβεριτζήδες που επισκέπτονται τον Παππά, τον Σπίρτζη, τον Σταθάκη, τον Κουρουπλή και τον Δραγασάκη, τότε η κλαδική της Νέας Διαπλοκής που στήνει το Μαξίμου παραπέμπει σε χώρες της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.
Είναι πάντως βέβαιο πως το θετικό ξεκίνημα έγινε χθες στην Βουλή, από τον εν αναμονή πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Και οι αναφορές στα πρόσωπα της Νέας Διαπλοκής με ονόματα και διευθύνσεις (δείτε εδώ) στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα αναφορικά με το πως πορευθεί ο Μητσοτάκης σε σχέση με τους κρατικοδίαιτους Νταβατζήδες, όταν πολύ σύντομα θα κληθεί να κυβερνήσει την χώρα.
lykavitos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video