ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αήθεις προσβολές

 Το ιστορικό συγκρότημα ξεγυμνώνει τον Τσίπρα.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Πρωθυπουργός διεκδίκησε την εύνοια των μέσων ενημέρωσης.
Ιδιαιτέρως των ιστορικά συνδεδεμένων με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.
Προφανώς γιατί θεωρούσε εαυτόν εκπρόσωπό της.
Και το επιχείρησε με διάφορους τρόπους.
Πάντα ωστόσο με ηγεμονική διάθεση.
Την ποδηγέτηση και τον έλεγχό τους επιδίωκε.
Τα ήθελε δικά του, καταδικά του.
Εργαλεία προπαγάνδας και βάσεις τυφλής υποστήριξης προσπαθούσε να δημιουργήσει.
Και όταν αντελήφθη ότι δεν υπήρχαν περιθώρια υποταγής και απόλυτου ελέγχου, δαιμονοποίησε τον Τύπο και ιδιαιτέρως τις εφημερίδες μας.
Απέδωσε κατά καιρούς «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» ως άλλες εστίες του απόλυτου κακού, φόρτωσε στα έντυπά μας τα αμαρτήματα του κόσμου όλου.
Και δεν δίστασε στην προσπάθειά του αυτή να επιτεθεί σκαιότατα σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας, από τους κατά καιρούς εκδότες μέχρι τους απλούς δημοσιογράφους.
Ο Λαμπράκης αποδόθηκε από τον κύκλο του Πρωθυπουργού ως το μέγιστο κακό, ο Μαρινάκης ως άλλος δαίμονας και οι δημοσιογράφοι μας υποτακτικοί, θεράποντες ενός ξοφλημένου και διεφθαρμένου συστήματος.
Ξένος προς τη λειτουργία των εφημερίδων, με παραστάσεις κομματικών εντύπων, είχε τη στρεβλή εντύπωση ότι οι δημοσιογράφοι είναι απλώς μεταφορείς τής εκάστοτε πολιτικής γραμμής, χωρίς ελεύθερη βούληση και προσωπικότητα.
Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στις εφημερίδες μας εργάζονται και ασκούνται ξεχωριστά πρόσωπα, με ιδέες, πεποιθήσεις και ελευθερογνωμία.
Δεν ήταν επίσης σε θέση να κατανοήσει πώς συμβαίνει σε διπλανές στήλες, της ίδιας σελίδας, να συγκρούονται διαφορετικές απόψεις και εκτιμήσεις.
Χθες, από βήματος της Βουλής, προκειμένου να καλύψει τα ελλείμματα και τις αστοχίες της διακυβέρνησής του, επανέλαβε τις συνήθεις αήθεις προσβολές του εναντίον μας.
Ξεπερνά τα όρια της ύβρεως η επαναλαμβανόμενη πολεμική εις βάρος μας. Πολύ περισσότερο όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι καμία παρέμβαση, είτε για κόμμα είτε για οποιοδήποτε συμφέρον, δεν επιχειρήθηκε από τον εκδότη μας στις εφημερίδες μας.
Οι αναγνώστες τιμούν καθημερινά τις εκδόσεις μας, καταθέτοντας τον οβολό τους από το υστέρημά τους.
Και το κάνουν επειδή έχουν διαπιστώσει στον χρόνο ότι οι γραφές μας είναι ελεύθερες, ανεξάρτητες και ασυμφιλίωτες με γραμμές και καθοδήγηση, σαν κι αυτές που εκπαίδευσαν τον Πρωθυπουργό και το κόμμα του.
Αντί λοιπόν να τις προσβάλλει και να τις υβρίζει κάθε τόσο, ας τις διαβάζει, κάτι έχει να μάθει, κάτι να διδαχτεί και κάτι να αποφύγει... Γνωρίζουμε βεβαίως ότι ματαιοπονούμε. Δυστυχώς είναι πνιγμένος  στα ψεύδη και τον κυνισμό του. 
ΤΑ ΝΕΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video