ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εξώδικο των κατηγορουμένων κατά της Αστυνομίας για το φιάσκο με την χασισοφυτεία - «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ και να δηλώσει δημόσια ότι έλεγαν συνειδητά ψεύδη και ότι παραποίησαν την αλήθεια σε βάρος μας»

Σε δύσκολη θέση έχει έρθει η ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από τη νέα τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της χασισοφυτείας των 10.564 δενδρυλλίων κάνναβης που εντοπίστηκαν στις 2 Ιουλίου και εκριζώθηκαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε αγροτική περιοχή στην Καρδίτσα...

Όπως σας έχουμε προαναφέρει (δείτε ΕΔΩ), αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης με όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η υπόθεση παρουσιάστηκε επισήμως από την ΕΛ.ΑΣ και την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλίας ως μία μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ στην καταπολέμηση της καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών και μάλιστα ως μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες που έχουν εντοπιστεί ποτέ στην Επικράτεια.

Όπως είχε ανακοινώσει η Ελληνική Αστυνομία κατηγορούμενοι ήταν ένας 24χρονος και ο 44χρονος θείος του ο οποίος αφέθηκε αμέσως ελεύθερος, και όπως είπε ο ίδιος, η Ανακρίτρια του ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, λέγοντας του ότι οι αστυνομικοί έκαναν λάθη και ότι τον έπιασαν άδικα.

Μετά από όλα αυτά, οι κατηγορούμενοι Γεώργιος Ράπτης του Αλεξάνδρου και Μάρκος Ράπτης του Γεωργίου με εξώδικη δήλωση κατά του υποστρατήγου Περιφερειακού Αστυνομικού Θεσσαλίας κ. Ιωάννη Τόλια και τοπικών ΜΜΕ, μιλάνε για νόμιμη καλλιέργεια και ζητάνε αποκατάσταση και αποζημίωση για τη ζημία που υπέστησαν.

Το εξώδικο αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο Υποστράτηγος Τόλιας Ιωάννης να προβεί:

Σε άμεσο δημόσια προσωπική εμφάνιση του ομού μετά του εμφανισθέντος επιτελείου του και της εκπροσώπου της Αστυνομίας, Αστυνόμου Α΄ Βαϊας Ζάγρα και του Ταξίαρχου Γατσουνιά Δημητρίου σε όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και ιδίως στην ΕΡΤ και στο δελτίο ειδήσεων της 21:00 αυτής και να δηλώσει το καταφανές ψεύδος της ανακοινώσεως του και να βεβαιώσει δια την νομιμότητα της συγκεκριμένης καλλιέργειας.

Να ζητήσει δημοσίως συγνώμη πρωτίστως από το ελληνικό κοινό δια την συνειδητή παραπλάνηση του και την παραποίηση της αλήθειας σε βάρος μας και να δηλώσει ότι θα κάνει ότι το δυνατόν δια την άμεσο αποζημίωση μας από το Ελληνικό Δημόσιο το συντομότερο δυνατό.

Η παραίτηση του από το κατεχόμενο και καταχρώμενο εκ μέρους του δημόσιο αξίωμα αποτελεί προσωπική του ευθύνη, ευαισθησία και επιλογή και δεν δικαιούμεθα ασφαλώς, πέρα των άνω να το ζητήσουμε...»

Δείτε το εξώδικο που δημοσίευει το larissanet.gr:

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video