ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρεμβάσεις του Δήμου Χαλκιδέων στον παιδότοπο της Αγίας Μαρίνας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων:

«Άλλαξε ριζικά όψη ο παιδότοπος δίπλα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, μετά τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που έγιναν από το Τμήμα Εκτέλεσης Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων.

Συγκεκριμένα, στον χώρο κατασκευάστηκε νέα Παιδική Χαρά με σύγχρονες προδιαγραφές, την οποία ήδη απολαμβάνουν τα παιδιά και περιμετρικά αυτής τοποθετήθηκε επαρκής φωτισμός, για να μπορεί να γίνεται χρήση και τις βραδινές ώρες. Παράλληλα επισκευάστηκαν και βάφτηκαν τα υπάρχοντα παγκάκια στο προαύλιο της εκκλησίας και κατασκευάστηκαν νέα. 
Επίσης παρεμβάσεις έγιναν και στο παρακείμενο γηπεδάκι μπάσκετ, στο οποίο καθημερινά συγκεντρώνονται δεκάδες νέοι. Τέλος, παρέμβαση στον ίδιο χώρο έγινε και από τη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η οποία διαμόρφωσε σε χώρο πρασίνου ένα εγκαταλελειμμένο για χρόνια συντριβάνι, που αποτελούσε εστία μόλυνσης.
Μάλιστα, με αφορμή αυτές τις παρεμβάσεις, οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας εξέφρασαν τη χαρά και ικανοποίησή τους στον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, ο οποίος βρέθηκε εκεί το βράδυ της περασμένης Κυριακής με αφορμή πολιτιστική εκδήλωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video