ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ντροπή σας, ανάλγητοι!

Ο πρωθυπουργός της χώρας επισκέπτεται στα κρυφά το Μάτι και δηλώνει ψευδώς ότι συνομίλησε με τους πολίτες, θέλοντας να δώσει την εικόνα ότι πήγε στα καμένα και κοίταξε στα μάτια τους πληγέντες. Συνομίλησε με πολίτες, με κάποιους. Όχι όμως με τα θύματα. Αντέχεις Αλέξη να τους αντιμετωπίσεις και να τους επαναλάβεις τις σαχλαμάρες που διοχετεύετε από το Μαξίμου;
Πήγαινε Αλέξη να μαζέψεις τους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, τα σπίτια τους και πες τους αυτά που λέτε στις φιλοκυβερνητικές σας εφημερίδες: Ότι φταίνε οι ίδιοι για το κακό που τους βρήκε, ότι οι κρατικές υπηρεσίες έκαναν καλά την δουλειά τους. Πες τους ότι εσύ, οι υπουργοί σου και η Ρένα δεν φταίτε σε κάτι. Πήγαινε και πες τους τα. Να τους έχεις απέναντί σου. Πρόσωπο με πρόσωπο…

Ο συνοδηγός σου στην αμαξοστοιχία της δυστυχίας, ο συνέταιρός σου στο πάρτι της εξουσίας, ο Πάνος ο Καμένος, απέδειξε προχτές ότι έχει τα κότσια (όπως θέλεις ονόμασέ το) να το κάνει. Πήγε ο άνθρωπος και τους τα είπε κατάμουτρα. Δεν κρύφτηκε. Οι άνθρωποι που τον άκουγαν έβαλαν τα κλάματα. Εκείνος εκεί αγέρωχος, συνέχισε τα περί Πορτοσάλτε…
Εσύ, Αλέξη, δεν έχεις το κουράγιο του Πάνου. Να πεις ο ίδιος αυτά που αποφασίζετε εκεί στις κρυφές συσκέψεις στο Μαξίμου, όπως το έκανε ο συνεταίρος σου. Δεν αντέχεις Αλέξη να κάνεις την «δουλειά». Και σε αυτό κρύβεσαι. Βάζεις άλλους να την κάνουν για σένα.
Αλέξη Τσίπρα είσαι ο χειρότερος πρωθυπουργός που έχει περάσει απ’ αυτή την χώρα. Όχι μόνο γιατί είπες ένα σωρό ψέματα. Όχι γιατί κουβαλάς μαζί σου ένα τσούρμο ανίκανων ανθρώπων. Αλλά και διότι τόση αναλγησία δεν έχει δείξει άλλη φορά η εξουσία απέναντι στους πολίτες.
Δεν ντρέπεστε Αλέξη. Το έδειξες και χτες. Δεν τόλμησες να ζητήσεις μία συγνώμη από τους ανθρώπους που καθυβρίσατε όλες τις προηγούμενες ημέρες. Το μόνο που έκανες ήταν ένα ακόμη επικοινωνιακό κόλπο για να μπορεί να λέει η ΕΡΤ ότι επισκέφτηκες το Μάτι.
Κάθε μέρα που περνά η οργή απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση μεγαλώνει. Επειδή είναι αλαζόνες, ανίκανοι, ανάλγητοι.
Είχε δίκιο, τελικά, ο κ. Τσίπρας όταν έλεγε «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν». Έχει κερδίσει. Μας έχει τελειώσει…
Θανάσης Μαυρίδης-liberal.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video