ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 23χρονος μοτοσικλετιστής που σκοτώθηκε στο τρομακτικό τροχαίο - Η μηχανή σφηνώθηκε κάτω από το αυτοκίνητο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλόνισε το πανελλήνιο το τρομακτικό τροχαίο (δείτε ΕΔΩ) που σημειώθηκε στις 3:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (31-07-2018) λίγα μέτρα μακριά από την Παλαιά Γέφυρα, πάνω από τον ΟΣΕ Χαλκίδας, επί της Λεωφόρου Καραμανλή 6, με θύμα τον 23χρονο Χαλκιδέο μοτοσικλετιστή, Γιάννη - Παναγιώτη Λάμπρου... 

Ο 23χρονος που διέμενε στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας βρήκε τραγικό θάνατο με την μηχανή του, η οποία σφηνώθηκε στη κυριολεξία κάτω από αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη περιοχή. 
Ο αδικοχαμένος Γιάννης - Παναγιώτης Λάμπρου...
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός κατέβαινε την κεντρική Λεωφόρο της Χαλκίδας, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο της μηχανής και εκείνη εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να καταλήξει με σφοδρή δύναμη μαζί με τον οδηγό κάτω από το αυτοκίνητο που βλέπετε.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος και στη συνέχεια κατέφθασαν αστυνομικοί της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 23χρονο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σημειώνεται ότι για να απομακρυνθεί με ασφάλεια ο νεαρός αλλά και η μηχανή από το αυτοκίνητο στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση.

Η κηδεία του 23χρονου Γιάννη - Παναγιώτη Λάμπρου θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης (02-08-2018) στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας. Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11:00 το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ:

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video