ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νούμερα…

Το να συζητήσει κανείς για την ουσία του ανασχηματισμού είναι μάταιο.
Αρκεί κάποιος να δει τα νούμερα, προκειμένου να καταλάβει σε πόσο δεινή θέση έχει περιέλθει ο Αλέξης Τσίπρας.
Είναι ο δεύτερος ανασχηματισμός μέσα διάστημα έξι μηνών. Ο προηγούμενος είχε γίνει στο τέλος του Φεβρουαρίου. Κεντρικό πρόσωπο τότε ήταν ο Φώτης Κουβέλης. Τώρα είναι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Κατερίνα Παπακώστα.
Πριν από ένα μήνα κάηκαν 100 άνθρωποι και καταστράφηκε μία ελληνική πόλη.
Όμως ο ανασχηματισμός δεν έγινε γι’ αυτό και επειδή απομακρύνθηκαν οι υπεύθυνοι.
Έγινε επειδή άλλαξε ο
γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Για δεύτερη φορά σε λιγότερο από δύο χρόνια και τώρα πάμε σε εκλογές.
Κατά τα άλλα, στην κυβέρνηση συμμετέχουν πλέον, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού 53 πρόσωπα. Έως και χθες ήταν 49. Στις ευρωπαϊκές χώρες μετά βίας φτάνουν τα 20 τα μέλη των υπουργικών συμβουλίων.
Οι γυναίκες στο νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 13. Όχι ότι αυτό έχει κάποια σημασία. Αλλά αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να είναι συνεπής με τις προοδευτικές του αξίες, θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 25…
Οι «αριστεροί» στην κυβέρνηση είναι περί τους 40. Όσοι δηλαδή προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συγγενείς χώρους.
Οι «δεξιοί» είναι εννέα.
Οι αυτοαποκαλούμενοι κεντροαριστεροί (ΠΑΣΟΚ) είναι τέσσερις ή πέντε.
Αυτά ως προς την ταυτότητα της πολιτικής διεύρυνσης, την οποία σχεδίαζε ο Αλέξης Τσίπρας. Ίσως βέβαια να θεωρεί ότι αφού βάζει στην κυβέρνηση κόσμο από δεξιά και αριστερά, αυτό τον κάνει εκπρόσωπο του κεντρώου χώρου. Αλλά, πάλι, μια ημέρα νωρίτερα είχε σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης της Αριστεράς στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ…
Ο ανασχηματισμός αυτός έγινε λίγο προτού συμπληρωθούν τριάμισι χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση. Και ας μην ξεχνάμε: μαζί με τον Πάνο Καμμένο, χέρι – χέρι ως το τέλος.
Είναι αυτή η μακροβιότερη κυβέρνηση της κρίσης.
Το πραγματικό ρεκόρ της όμως θα είναι άλλο: της πιο αλλοπρόσαλλης και επικίνδυνης. 
Αγγ. Κωβαίος-in.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video