ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άνθρακες

Μοιάζει με σχήμα οξύμωρο: μια κυβέρνηση που, όπως φάνηκε από το διάγγελμα του επικεφαλής της στην Ιθάκη, επενδύει στην πόλωση, ανασχηματίζεται προς κατευθύνσεις που υποτίθεται ότι ξεπερνούν τα στενά κομματικά της όρια. Μοιάζει με σχήμα οξύμωρο, αλλά δεν είναι. Και δεν είναι επειδή η κυβέρνηση αναδομήθηκε με τα ίδια υλικά με τα οποία είχε συγκροτηθεί: με πρόσωπα που συνασπίζονται γύρω από τους ΑΝΕΛ και άλλα που με καριερίστικη λογική εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ όταν είδαν να περνά το τρένο του ΣΥΡΙΖΑ.
Το σχήμα δεν είναι οξύμωρο, ούτε οι επιλογές προκαλούν έκπληξη. Μένει όμως η αντίφαση. Η κυβέρνηση που έφτασε ώς την εξουσία κατηγορώντας το υποτιθέμενο «παλιό», τροφοδοτείται ακριβώς από αυτό το «παλιό». Η κυβέρνηση που αποκήρυξε μετά βδελυγμίας το «χθες», ταυτίζεται όσο καμία άλλη στο παρελθόν με το «χθες». Η κυβέρνηση που ευαγγελίστηκε το «νέο» βρέθηκε από την πρώτη στιγμή σε προφανή αδυναμία να ανανεωθεί.
Δέσμιος των εσωκομματικών του ισορροπιών αλλά και μιας στρεβλής αντίληψης για το τι πραγματικά συνιστά ανανέωση, ο Πρωθυπουργός εμπλούτισε την κυβέρνησή του με τα αζήτητα των πολιτικών του αντιπάλων. Από την άποψη αυτή και μόνο, ο ανασχηματισμός δεν εγγράφεται απλώς ως αποτυχημένος. Εγγράφεται και ως επιζήμιος για τους εμπνευστές του. Εγγράφεται ως ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Ως κάτι που, ενόψει και της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, θα ήταν επικοινωνιακός θησαυρός. Αλλά τελικά ήταν μόνο άνθρακες.
TA NEA


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video