ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο κορυφαίος chef Άγγελος Λάντος στο ΙΕΚ PRAXIS

Όπως αναφέρει το ΙΕΚ PRAXIS:

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία του ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS με τον κορυφαίο σεφ στην Ελλάδα, κο Άγγελο Λάντο.

Ο βραβευμένος με 2 Αστέρια Michelin chef της ΣΠΟΝΔΗΣ - του πιο εμβληματικού εστιατορίου της Αθήνας- διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην υψηλή γαστρονομία, διεθνείς διακρίσεις και κορυφαίες συνεργασίες. Είναι ο chef που εξελίσσει και ανεβάζει το επίπεδο στο γαστρονομικό χάρτη με την εκλεπτυσμένη υψηλή μαγειρική του τέχνη.

Η Σπονδή είναι μέλος της Grande Table du Monde, πρώτο εστιατόριο Relais Gourmand στην Ελλάδα από τον οδηγό Relais & Chateaux και βραβευμένο πλειστάκις ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας από τους Χρυσούς Σκούφους του Αθηνοράματος και τα Βραβεία FNL.

Με τον chef Άγγελο Λάντο, το ΙΕΚ PRAXIS επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι διαθέτει την πιο δυνατή ομάδα Εκπαιδευτών Μαγειρικής.

Οι βραβευμένοι chefs, είναι οι καθημερινοί καθηγητές σου, στην πιο Ποιοτική και εξειδικευμένη Σχολή Μαγειρικής».
 
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για τις σχολές μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video