ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα αξέχαστα ρουσφέτια του Σίμου όταν αλώνιζε στην ΕΡΤ ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Την δημόσια τηλεόραση κατήγγειλε πριν λίγες μέρες ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος ανέφερε πως η ΕΡΤ εδώ και 3,5 χρόνια έχει κάνει… εμπάργκο στον ίδιο, επειδή, ως εκπρόσωπος, ήταν εκείνος που ανακοίνωσε το «λουκέτο» τον Ιούνιο του 2013, επί κυβέρνησης Σαμαρά...

Μάλιστα, ο Σίμος Κεδίκογλου κατήγγειλε ότι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ είχαν κάνει… τέτοια κοπτοραπτική στα πλάνα από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Εύβοια, ώστε πουθενά δεν φάνηκε ο ίδιος ο βουλευτής αν και βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του για το κλείσιμο της ΕΡΤ η οποία υλοποιήθηκε με λάθος τρόπο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τις συσκεκριμένες δηλώσεις του κ. Κεδίκογλου, θυμηθήκαμε τι γινόταν επί θητείας του στη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά:

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο τότε Ευβοιώτης Υπουργός είχε διορίσει μέχρι και την σύντροφο του, Αδαμαντία Κόλλια στο πολιτικό του γραφείο, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα είχε δημοσιευτεί και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από τον Μάρτιο του 2013.

Και μπορεί ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως όλοι οι Υπουργοί να έχουν δικαίωμα να κάνουν στην προσωπική του ζωή οτιδήποτε επιθυμούν, αρκεί βέβαια να μη γίνεται με τα χρήματα του ελληνικού λαού. 
 
Παράλληλα, ένα από τα ρουσφέτια του Σίμου Κεδίκογλου από τη πατρίδα του την Εύβοια, ήταν και ο διορισμός της φίλης του, ονόματι, Ματίνα Ρέτσα από το Αλιβέρι, σε θέση ειδικού συμβούλου στην ΕΡΤ με μισθό 3.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη κυρία είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, μολονότι ήταν ακόμα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ήρθε 8η και καταϊδρωμένη.
 
Ο πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ Γιώργος Κογιάννης είχε δηλώσει δημόσια ότι την έβαλε στην ΕΡΤ ο Σίμος Κεδίκογλου και την είχε να σηκώνει τα τηλέφωνα στο γραφείο του.

Ανέφερε χαρακτηριστικά η καταγγελία των εργαζομένων της ΕΡΤ στον Εισαγγελέα:
 
"Ποια εργασία προσφέρει στην ΕΡΤ και πού ακριβώς απασχολείται η κυρία Ματίνα Ρέτσα; Η κυρία Ρέτσα προσελήφθη με μισθό 3.000 ευρώ ως «σύμβουλος». Η κυρία Ρέτσα, που είχε κατέβει στις εκλογές ως υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Εύβοια, δεν πάτησε επίσης ποτέ το πόδι της στην ΕΡΤ και απασχολείται καθημερινά στο γραφείο του υφυπουργού-κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου. Όλη η δημοσιογραφική πιάτσα το γνωρίζει αυτό." ανέφερε χαρακτηριστικά η τότε καταγγελία των εργαζομένων της ΕΡΤ στον Εισαγγελέα.
 
Μετά από χρόνια το θέμα ξεχάστηκε και κανείς δεν γνωρίζει τι απέγινε από τον Εισαγγελέα η συγκεκριμένη καταγγελία.


κι έζησαν αυτοί καλά...

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video