ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπόθεση «Noor 1»: Ζήτησε να φύγει από τις Φυλακές Χαλκίδας ο Γιαννουσάκης - Για τις 12 Νοεμβρίου διακόπηκε η δίκη!

Για τις 12 Νοεμβρίου διέκοψε με το «καλημέρα» το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση διακίνησης 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1»...

Την Τετάρτη (10-10-2018) το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό δύο Τούρκων κατηγορούμενων που παρουσιάστηκαν χωρίς συνήγορο υπεράσπισης και, στη συνέχεια ανακοίνωσε διακοπή ενός μήνα προκειμένου να ενημερωθούν οι νέοι δικηγόροι για την ογκώδη δικογραφία.

Στο εδώλιο κάθισαν οι δώδεκα από τους 13 κατηγορούμενους (σ.σ. ένας αλλοδαπός δεν εμφανίστηκε), επτά εκ των οποίων είναι κρατούμενοι και εκτίουν τις πρωτόδικες ποινές τους.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ο 60χρονος ναυλομεσίτης Γιώργος Μπουρδούβαλης, ο 43χρονος εφοπλιστής Ευθύμιος Γιαννουσάκης και ο Κωνσταντίνος Καρτσώνης, οδηγός της νταλίκας που μετέφερε τα ναρκωτικά και νοίκιασε στον Γιαννουσάκη την αποθήκη στο Κορωπί.

Παράλληλα όπως αναφέρει το documentonews.gr, ο Eυθύμιος Γιαννουσάκης ζήτησε να παραμείνει στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Το αίτημα του κατηγορούμενου που έχει κρατηθεί στις Φυλακές Χαλκίδας και Αυλώνα, υποβλήθηκε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά από τον συνήγορο του, Ιωάννη Γλύκα, στον οποίο μάλιστα εύλογα υποβλήθηκε ερώτηση από έδρας σχετικά με τις... ανησυχίες του πελάτη του που τον απομάκρυναν τότε από τις φυλακές Κορυδαλλού κι αν αυτές έχουν πλέον εκλείψει.

Ο συνήγορος από την πλευρά του επικαλέστηκε την αναγκαιότητα ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης να συναντάται τακτικά με τον πελάτη του κι όταν του τονίστηκε ότι για την μεταγωγή ή όχι του Γιαννουσάκη υπάρχει αρμόδιος Εισαγγελέας, ζήτησε να μην είναι το δικαστήριο αρνητικό στο αίτημα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video