ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το «βαρίδι» της Αριστεράς και της Ιστορίας!

Ποιος πρωθυπουργός, από το 1974 και μετά, έχει εκστομίσει τόσα πολλά ψέματα; Δεν αντιλέγω στο ότι σχεδόν όλοι οι πρωθυπουργοί έχουν υποσχεθεί πράγματα που δεν πραγματοποίησαν. Άλλος γιατί δεν τα κατάφερε. Άλλος γιατί από την αρχή ήξερε ότι δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν.
Ο Αλέξης! …
Ποιος πρωθυπουργός από την πρώτη ημέρα της Μεταπολίτευσης και μέχρι σήμερα έπαιξε με τα ιερά και τα όσια του έθνους μας και του λαού μας ως χαρτοπαίχτης; Σε όλα τα μεγάλα εθνικά ζητήματα. Με όλους τους γείτονές μας. Από τους Αλβανούς μέχρι τους Τούρκους! Χωρίς να βασανίζεται από τις ενδεχόμενες τραγικές συνέπειες σε βάρος του λαού μας και του έθνους μας.
Ο Αλέξης!...

Ποιος πρωθυπουργός της χώρας μας τα τελευταία σαράντα τέσσερα χρόνια έβριζε και χειροφιλούσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο τους ξένους ηγέτες, με τους οποίους έπρεπε να συναποφασίσει κρίσιμα ζητήματα για την οικονομία μας και όχι μόνο; Οι ξένοι ηγέτες τον έμαθαν. Αρκετά καλά! Αγνόησαν τις ύβρεις του, τις απειλές του και τα υπονοούμενά του αλλά και τις ψεύτικες αγκαλιές του και αβρότητες. Και, απλά, τον αγόρασαν!
Ο Αλέξης!...
Ποιος πρωθυπουργός της πατρίδας μας, στη μοναδική ιστορικά περίοδο ειρηνικής δημιουργίας και πλήρους, έστω και ασθενικής, λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών, επιχείρησε να πλαστογραφήσει την ιστορία που βιώσαμε μέσα από τον έντεχνο σχεδιασμό του να διχάσει τους Έλληνες σε δικούς του και σε εχθρούς; Οι δικοί του, οι πιο πολλοί, ανήκουν στους πιο «παλιούς»! Και, μάλιστα, τις ομάδες των ενόχων. Αυτών, που οι δήθεν παλιοί απέταξαν από τις τάξεις τους. Με δική τους πρωτοβουλία. Με καταστατικές διαδικασίες. Οι «παλιοί» τους έστειλαν στη Δικαιοσύνη!
Ο Αλέξης!...
Ποιος πρωθυπουργός της μητέρας πατρίδας, των τελευταίων τεσσάρων-πέντε δεκαετιών, έδειξε τέτοια περιφρόνηση σε ένα δημοψήφισμα, που αυτός προκήρυξε, αυτός επέβαλε, αυτός έθεσε τις βάσεις μιας ανελεύθερης έκφρασης του λαού μας, αυτός έθεσε τα ακατάληπτα ερωτήματα για να λάβει τις απαντήσεις, που εσωτερικά δεν ήθελε; Στο τέλος υπέγραψε το πιο οδυνηρό Μνημόνιο που θα μπορούσε να κληθεί να υπογράψει οποιοσδήποτε άλλος πρωθυπουργός στη θέση του. Φορτώνοντάς μας με πρόσθετο δημόσιο χρέος εκατό δις ευρώ. Τουλάχιστον!
Ποιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι προέρχεται από τον χώρο της Αριστεράς και πρόδωσε όλα τα ιδεώδη και τις πάγιες θέσεις της Αριστεράς;
Ο Αλέξης.
Σωστά, η Φώφη Γεννηματά τον αποκάλεσε και «βαρίδι» της Αριστεράς. 
Αντώνης Βγόντζας-Nομικός-fb


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video