ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το δόγμα Πολάκη βάζει μπροστά το Μαξίμου: Στήνουν Προανακριτικές για την Υγεία

Προεκλογική περίοδο μέσα στο βούρκο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να βάλει η Προανακριτική για την Υγεία που στήνει η κυβέρνηση  υιοθετώντας πλήρως το δόγμα Πολάκη σύμφωνα με το οποίο πρέπει να βάλουν κάποιους στη φυλακή για να κερδίσουν τις εκλογές.
Στο δρόμο προς τις κάλπες και με δεδομένη την δημοσκοπική καθίζηση το Μαξίμου επιχειρεί να αντιστρέψει την επερχόμενη εκλογική ήττα, δημιουργώντας κλίμα ακραίας πόλωσης και στοχοποιώντας πρώην υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής.
Για το σκοπό αυτό το Μαξίμου θέτει σε εφαρμογή την επιχείρηση «Κορυδαλλός», μέσω του πορίσματος της πλειοψηφίας της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες από τα «Νέα» θα προτείνεται η σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τη
διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών πέντε πολιτικών προσώπων, βάζοντας στο «στόχαστρο» τους πρώην υπουργούς Αδωνι Γεωργιάδη, Μάριο Σαλμά, Ανδρέα Λοβέρδο, Μάκη Βορίδη και Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Υστερα από πολύμηνες συνεδριάσεις (η Εξεταστική συγκροτήθηκε τον Απρίλιο του 2017), η κυβερνητική πλειοψηφία εμφανίζεται έτοιμη να ζητήσει περαιτέρω έρευνα, σε ποινική βάση, για τα εν λόγω πολιτικά πρόσωπα, βάζοντας «φωτιά» στο ήδη θερμό πολιτικό σκηνικό και επενδύοντας στη στρατηγική της έντασης με ορίζοντα τις εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», τα μέλη της πλειοψηφίας έχουν καταλήξει ότι στο σχέδιο του πορίσματος, που θα παρουσιάσουν εντός των προσεχών ημερών στα κόμματα, θα περιγράφονται οι ευθύνες των εμπλεκόμενων πολιτικών προσώπων για τα οποία κρίνουν απαραίτητο να συγκροτηθεί προανακριτική επιτροπή προκειμένου να αποδώσει ή όχι κατηγορίες.

Το πόρισμα αναμένεται να υποβληθεί  στον πρόεδρο της Βουλής στις 21 Νοεμβρίου, προκειμένου εκείνος να το φέρει στην Ολομέλεια.
Γεωργιάδης: Λάσπη στον ανεμιστήρα
Ηδη, η πληροφορία για τα σχέδια της κυβέρνησης έχει ξεσηκώσει σφοδρές αντιδράσεις με τον Αδωνι Γεωργιάδη, να δηλώνει βέβαιος ότι δεν θα γίνει προανακριτική, καθώς όλες οι υποθέσεις έχουν όλες ξεκαθαριστεί και να κάνει λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα». Από την πλευρά του ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, δηλώνει πως έχει στοχοποιηθεί από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ : «Παράσημα πια στην πολιτική στοχοποίηση με σάπιες καταγγελίες», δηλώνει χαρακτηριστικά.
Τα περί προκαταρκτικής είναι απλά γελοία και δεν πρόκειται να συμβούν διότι δεν υπάρχουν αδικήματα, έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης.

«Πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα, αλλά η λάσπη δεν μένει για πολύ» σχολίασε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Αυτό το πόρισμα που ακούτε αποκλείω να καταλήξει σε Προανακριτική για την Υγεία» δήλωσε στη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης στο Open TV, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου, «διότι δεν έχει να παρουσιάσει πραγματικό έργο», κατά συνέπεια στρέφεται κατά των πολιτικών προσώπων που τους ενοχλούν.
Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε: «Πόρισμα από αυτή την Εξεταστική που να καταλήγει σε προσωποποιημένες ευθύνες δεν μπορεί να υπάρξει. Διότι όσον αφορά τις υποθέσεις έχουν όλες ξεκαθαριστεί. Όσον αφορά τα ποινικά αδικήματα, θα μπορούσε ενδεχομένως η πλειοψηφία να πει για το καθένα από αυτά την απιστία, που είναι το πιο αφηρημένο, αλλά η ίδια η κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην υπόθεση του Παναγιώτη Κουρουμπλή και της Novartis έχει αποφανθεί ότι η απιστία είναι παραγραφέν αδίκημα. Δεν μπορεί να είναι παραγραφέν για τον Κουρουμπλή και να μην είναι για τους άλλους.»
«Επί 1,5 χρόνο το μέγα σκάνδαλο στην Υγεία με τα 150 δισ.ευρώ «τρύπας», ήταν οι 23 διορισμοί του Άδωνι για 8 μήνες με μισθό 500 ευρώ. Τρίχες κατσαρές» κατέληξε.
Λοβέρδος: Τους έχω για πρωϊνό
«Αυτοί είναι τίτλοι τιμής πια για μένα. Έχω παράσημα πια στην πολιτική στοχοποίηση με σάπιες καταγγελίες» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφορικά με τις πληροφορίες ότι το πόρισμα της εξεταστικής για την Υγεία οδηγεί σε Προανακριτική για πέντε πρώην υπουργούς.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι τις πιο βαριές καταγγελίες για τα δικά τους πεπραγμένα στην εξουσία τις κάνουν οι ίδιοι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ όπως έγινε με την ΕΡΤ.
Περιμένω να φέρουν και την υπόθεση Novartis με διάφορα προσχήματα χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο, υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
«Είμαι από τους πιο στοχοποιημένους γιατί ως υπουργός ήμουν αντίθετος τους και στη Βουλή είμαι ο πιο επιθετικός, σκληρός αλλά δίκαιος. Η στοχοποίηση μου έχει να κάνει και με την κεντροαριστερά γιατί τους ενδιαφέρουν και οι ψήφοι της κεντροαριστεράς», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας τις πληροφορίες για το τελικό πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξεταστική για την Υγεία, σημείωσε δε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Αυτά είναι τίτλοι τιμής και υπερηφάνειας και με αυτά θα πάω στις εκλογές.
Δεν λέω ότι δεν θυμώνω αλλά σε πολιτικό επίπεδο η τελευταία μου λέξη είναι ότι τους έχω για πρωινό».
 www.crashonline.gr/


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video