ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Και εις ανώτερα... σύντροφε!!!

Ο Κνίτης που μεταμορφώθηκε σε αδίστακτο εξουσιολάγνο.
Πραγματικά έχουμε αρχίσει να λυπόμαστε τον Αλέξη. Προσπαθεί ο δόλιος να αλλάξει την ατζέντα μπας και αναστρέψει την κατρακύλα του θιάσου που θέλει να παρουσιάσει ως κυβέρνηση, αλλά πέφτει από τοίχο σε τοίχο.
Εκεί που μετά βαΐων και κλάδων παρουσίασε την (ο θεός να την κάνει) Συνταγματική Αναθεώρηση διανθισμένη με την ελεημοσύνη που έταξε στους χαχόλους για κανένα ψηφαλάκι, ήρθε η Παπακώστα σαν σίφουνας και τα έκανε όλα σμπαράλια.
Έτσι το όραμα του λαοπρόβλητου για μια ισχυρή Ελλάδα ισονομίας, ισοπολιτείας, ισηγορίας το έφαγε το μαύρο σκοτάδι, κι αντί να ασχολούμαστε με το πολιτικό βάθος του ηγέτη, ασχολούμαστε με την νέα κρίση που προκάλεσε η καραμανλική συνιστώσα στην παραπαίουσα κυβέρνηση με αφορμή τις κρίσεις στην αστυνομία.
Ποιος Κοτζιάς και ποιος Καμμένος, η Κατερίνα...
η Μπουρλοτιέρισα έχει κάνει τον Αλέξη να τρέμει.
Μπροστά λοιπόν στο ενδεχόμενο παραίτησής της από το ΠΡΟΠΟ, κάτι που επιεικώς θα γελοιοποιούσε τον ίδιο, την κυβέρνηση και το περιβόητο άνοιγμα στην κεντροδεξιά, ο λαοπρόβλητος ανέκρουσε πρύμναν και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες την παρακάλεσε στα τέσσερα να τον λυπηθεί και να αναθεωρήσει.
Κι επειδή είναι απίθανο να της ξαναδοθεί τέτοια υπουργική ευκαιρία, τι να κάνει η έρμη, τον λυπήθηκε διαβεβαιώνοντάς τον ότι οι καραμανλικές της αρχές δεν θα ακολουθήσουν τις κομμουνιστικές του Κοτζιά και θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση για την ανάταση του έθνους.
Είδες σύντροφε που βρίζεις τους κακούς δεξιούς, μόνο αυτοί σε στηρίζουν. Που να προκόψεις με τα συντρόφια σου.
Ήρεμος πλέον ο Αλέξης, έσπευσε να επικοινωνήσει το όραμά του για την ισχυρή Ελλάδα που λέγαμε.
Προφανώς, επηρεασμένος από το βρώμικο παιχνίδι που ενορχήστρωσε κι έφαγε τον Σαμαρά εκμεταλλευόμενος την αδυναμία του να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σκαρφίστηκε την πλήρη μπαχαλοποίηση της όλης διαδικασίας για να έχει μελλοντικά φυλαγμένα τα νώτα του.
Άλλωστε απ΄ ότι φαίνεται πάρα την λαίλαπα της… πρώτης φοράς αριστερά υπάρχουν ακόμη πολλοί συμπολίτες μας που θεωρούν τον λαοπρόβλητο ικανό τιμονιέρη. Άρα δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς ότι κάποια στιγμή, μετά από την επερχόμενη ανάπαυλα, ενδεχομένως να ηγηθεί και πάλι της Πατρίδος.
Για να μην έχει λοιπόν το άδοξο τέλος του Σαμαρά, αποφάσισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκλέγεται μετά από καμιά δεκαπενταριά ψηφοφορίες. Προσέξετε, μπορεί να ακούγεται αστεία η πρότασή του αλλά είναι ιδιαιτέρως μελετημένη. Σκεφτείτε μόνο τα αλισβερίσια που έχουν να γίνουν μεταξύ των ψηφοφοριών. Είναι πονηρός ο κνίτης…
Ακόμα όμως κι αν αποτύχουν οι… κοινοβουλευτικές ραδιουργίες ο Αλέξης έχει τη λύση στο τσεπάκι του. Θα προσφύγει στον σοφό κι εύκολα παραπλανημένο λαό. Ξέρει αυτός, τον δοκίμασε το 15’ και γνωρίζει άριστα τις ανοχές του.
Για την εκκλησιά δεν το συζητάμε, εκεί κι αν η πρότασή του εγκλώβισε άπαντες τους πολιτικούς του αντιπάλους. Προφανώς αντιλαμβάνεστε τι εννοεί με τις διακριτές σχέσεις κράτους – εκκλησιάς. Θα συναλλάσσεται αυτός με την εκάστοτε ηγεσία της για να παίρνει τις ψήφους από το ποίμνιο, οι συριζαίοι νομίμως πλέον δεν θα κάνουν τον σταυρό τους κι εμείς θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε άοκνα τα συντρόφια του Αλέξη αλλά και το παπαδαριό διά της φορολογίας. Όλοι χαρούμενοι δηλαδή. Ογκόλιθος ο άτιμος, όλα τα έχει σκεφτεί.
Φρόντισε όμως και για την παιδεία. Τι νομίζατε ντουβάρια θα μας άφηνε. Χαιρετίζουμε λοιπόν την άρνησή του να υιοθετήσει την πρόταση Μητσοτάκη για αναθεώρηση του άρθρου 16 και συστήνουμε ανεπιφύλακτα στους Έλληνες να αρχίσουν να γονιμοποιούν καθώς ο Αλέξης έχει εξασφαλίσει το μέλλον των Ελληνόπουλων. Μόλις γεννηθούν θα τα εφοδιάζει με μία τσουγκράνα. Όσο θα μεγαλώνουν θα τους μαθαίνει πως να εξελίσσουν την χρησιμότητά της. Η τελική εκμάθηση θα γίνεται στα πανεπιστήμια ώστε να είναι έτοιμα και απολύτως εφοδιασμένα με τις προχωρημένες γνώσεις δουλέματός της ώστε να μπορούν να επιβιώσουν στις επικίνδυνες ατραπούς του δημοσίου.
Όσον αφορά το άρθρο 86 καλά κάνει και κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι επί της ουσίας σκιάζεται να το αναθεωρήσει. Τώρα τι θα κάνει όταν θα κληθεί να υπερασπιστεί τους υπουργούς του, ιδιαίτερα αυτούς που έχουν αναλάβει την... κάθαρση, χωρίς το εργαλείο της παραγραφής είναι ένα ζήτημα που παραμένει σε εκκρεμότητα.
Πάντως, εκτός αυτού, δεν έχετε να πείτε, όλα τα υπόλοιπα τα έλυσε ο σύντροφος.
Ξεπούλησε την περιουσία της χώρας στα κοράκια για 100 χρόνια. Απτόητος ξεπούλησε και την Μακεδονία κι αν προλάβει, καθώς του χάλασε τα σχέδια η δολοφονία του ομογενούς, ενδεχομένως να επαναφέρει τα σύνορα όπως ήταν στη ένδοξη εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με δυτικό πρόσημο αυτή τη φορά. Φρόντισε επίσης να εισάγει εργάτες ώστε οι Έλληνες να μην αποσπώνται από το ξύσιμο που αναφέραμε. Προσέλαβε μπαχαλάκηδες και πρεζάκια για να κρατάει την αστυνομία σε εγρήγορση ώστε να μην απειλείται με νέο αντάρτικο από την καραμανλική συνιστώσα. Έστειλε τον Πάνο στον Βλαδίμηρο να παραδώσει το κεφάλι του Κοτζιά για να μην τον κατηγορούν προπαγανδιστές όπως της αφεντιάς μας ότι χαριεντίζεται μόνο με τον Θείο Σαμ και απαλλαγμένος από τα βάρη ετοιμάζεται να μοιράσει τη νέα ελεημοσύνη στους χαχόλους για να γιορτάσουν όλοι μαζί την απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια και τους δυνάστες της, με αρκετούς εξ αυτών να ετοιμάζονται για την μπουζού ασχέτως αν είναι αθώοι.
Όχι κι άσχημα για έναν υποτιθέμενο αριστερό που μεταμορφώθηκε σε αδίστακτο εξουσιολάγνο.
Και εις ανώτερα... σύντροφε!!!
antinews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video