ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χειρουργήθηκε ο Καμμένος

Σε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι υποβλήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο Πάνος Καμμένος (φωτογραφία). Όπως ανακοίνωσε από την τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» ο φίλος τού πρώην υπουργού Αμυνας Δήμος Βερύκιος, «ο κ. Καμένος υποβλήθηκε σε βαριά εγχείρηση στομάχου» χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Στενός συνεργάτης του κ. Καμμένου επιβεβαίωσε την πληροφορία, αλλά έκανε λόγο για «μικροεπέμβαση στο στομάχι». Όπως πληροφορούμαι όμως, η εγχείρηση έγινε για να του αφαιρεθεί λέμφωμα από το στομάχι. Αλλά και ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε την είδηση με ασυνήθιστο τρόπο. Επιτέθηκε στο Twitter με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Νίκου Κοτζιά γράφοντας ότι μόλις αναρρώσει θα αποκαλύψει τα βαριά του εγκλήματα, αποκαλώντας τον «προδότη Πήλιο Γούση» και ότι
θα τον οδηγήσει στη φυλακή.

Μέγαρο Μαξίμου: Οι καβγάδες, τα κοντοσούβλια και τα πάρτι
Θυμάμαι τότε που ο Αλέξης Τσίπρας γκρίνιαζε επειδή ο προκάτοχός του Αντώνης Σαμαράς δεν του παρέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου. Θυμάμαι επίσης ότι στην αρχή δεν ήθελε ως γραφείο το Μέγαρο Μαξίμου. Ελεγε ότι τον έπνιγε η πολυτέλειά του. Ενιωθε άβολα. Ηθελε να μετακομίσει αλλού. Είχε μάλιστα στοχεύσει στο Μέγαρο Σταθάτου. Αλλαξε όμως έπιπλα, φωτισμό και πίνακες, φρόντισε και τον κήπο και διοργάνωσε μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο (ωσάν να ήταν το σπίτι του) ένα μεγάλο wine party με τη συμμετοχή υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Με τον Κώστα Ζουράρι να κάθεται στο πιάνο και να παίζει το «Ασε με να φύγω» και την Ελενα Κουντουρά να τραγουδά και να δίνει… πόνο.
nnn
Ετσι, ο κ. Τσίπρας έμεινε στο Μαξίμου και απολαμβάνει την εκεί παραμονή του. Στο πρωθυπουργικό γραφείο άρχισαν να καταφθάνουν τα κοντοσούβλια από την ταβέρνα ο Νικήτας στου Ψυρρή, σουβλάκια και γεμιστά μπιφτέκια, ενώ όλος ο χώρος του πρωθυπουργικού γραφείου ντουμάνιαζε από τους καπνιστές ενοίκους του. Δεν ήταν, βλέπετε, μόνον ο Αλέξης Τσίπρας  που κάπνιζε τα πούρα Αβάνας, δώρα του Κάστρο (όταν επισκέφθηκε την Κούβα), ήταν και τα τσιγάρα που άναβαν το ένα μετά το άλλο οι συνεργάτες του, οι υπουργοί, ακόμα και οι άνδρες της ασφάλειάς τους. Για παράδειγμα, η (γιατρός) Ολγα Γεροβασίλη όταν ήταν κυβερνητική εκπρόσωπος με γραφείο στο υπόγειο του Μαξίμου κάπνιζε κανονικά σε κλειστό χώρο. Αυτά έβλεπαν τόσο ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης όσο και ο κ. Γιούνκερ και κάπνιζαν αρειμανίως στου Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό να μην μπορεί να τους πει το παραμικρό.
Μετά ήρθαν οι καβγάδες. Ομηρικοί καβγάδες στο πρωθυπουργικό γραφείο ανάμεσα στον ταλαντούχο Γιάνη Βαρουφάκη και τον τότε γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Σπύρο Σαγιά. Αλλά και ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και στον Νίκο Παππά καθώς και στον κ. Τσίπρα… Και τότε εγκαταστάθηκαν οι κλούβες των ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού (συνολικά είναι πέντε). Οι μόνοι που περνούσαν άνετα από εκεί ήταν οι ντελιβεράδες (με τα κοντοσούβλια) και διάφοροι επιχειρηματίες, όπως οι Καλογρίτσας, Ιβάν Σαββίδης, Κοντομηνάς, Κόκκαλης (υιός), διάφοροι τραπεζίτες και βεβαίως εκδότες (οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι). Ανάμεσά τους και ο Πετσίτης ή ο Αρτεμίου με τις offshore.
Με το πρόσχημα ότι θα ανοίξει το πρωθυπουργικό γραφείο στον λαό, ο κ. Τσίπρας διοργανώνει στο Μαξίμου (κάποτε στην ταράτσα, κάποτε στον κήπο και κάποτε στη βεράντα) γεύματα, δεξιώσεις και βραβεύσεις. Αλλά ποιους εννοεί ως λαό ο Πρωθυπουργός; Τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους υπουργούς, τους υποψήφιους ευρωβουλευτές (πάλι) του ΣΥΡΙΖΑ και τις γυναίκες υπουργούς (που τους δίνει και δώρα). Αυτός είναι ο λαός του πρωθυπουργικού ζεύγους, γιατί ξέχασα να σας πω ότι στο Μαξίμου βρέθηκε πολλές φορές και η σύντροφός του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα. Εως τώρα σπανίως οι σύζυγοι των πρωθυπουργών εμφανίζονταν στο Μαξίμου (άντε καμιά Πρωτοχρονιά για να ακούσουν τα κάλαντα και να μοιράσουν δώρα). Η κυρία Μπαζιάνα κάνει τη διαφορά…
ΒΗΜΑτοδότης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Στερεά Ελλάδα

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video